حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن ضیائی، یک کارشناس طب اسلامی به بیان توصیه های مصرفی برای فشار خون و پرهیزات لازم برای این بیماری پرداخت
وی با بیان اینکه ۷ نوع فشار خون در افراد وجود دارد، اظهار کرد: استفاده از نمک زیاد، خیارشور، مواد غذایی با ترانس چربی بالا، تخم مرغ، انواع کوکوها و بالا رفتن بیش از حد از پله و نردبان باعث افزایش فشار خون میشود.
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بیان اینکه استفاده از سبزی شاهی در کاهش فشار خون مؤثر است، گفت: خوردن برگ سداب هر شب قبل از خواب باعث برطرف شدن غدد عفونی، دردهای پهلو، تقویت مویرگها، کاهش بیماریهای دردناک و فشار خون میشود.
ضیائی خوردن هر ۸ ساعت یک خوشه انگور یا یک لیوان آب انگور را توصیه کرد و افزود: این میوه علاوه بر کاهش فشار خون، در کاهش نمک سمی خون و افزایش شیر مادر مؤثر است و فعالیت کلیه را بالا میبرد.
وی با بیان اینکه خوردن میوه تمشک روزانه یک مشت، باعث قلیایی شدن خون، کاهش فشار خون و درمان عفونتها میشود، بیان کرد: توت فرنگی نیز از دیگر میوههای مناسب برای درمان فشار و قند خون است.
جهت آگاهی بیشتر از درمان سایر بیماری ها به لینک طب اسلامی مراجعه کنید
- ۹۷/۰۷/۲۸